THEMA BOUWEN 8+                                 vaste prijs  € 119,-

maximaal 6 deelnemers

 

Een workshop waarin je een kasteel, 3D puzzel of de Eifeltoren kan maken.

 

Bouw je eigen 3D kasteel of 3D puzzel met suikerklontjes. Deze bouw je na in de app Blokify en waarna je hem 3D kan uitprinten. Natuurlijk is de 3D printer ook aanwezig!!! Door de lange printtijd kan tijdens de workshop 1 kasteel of 3D puzzel worden uitgeprint, andere kunnen (bij een meerprijs van 28 euro) worden nagestuurd.

 

Met de 3D pen de Eifeltoren natekenen. Om dit bouwwerk te maken, gebruik we als basis een bouwtekening van de Eifeltoren. Door de zijkanten over te trekken en aan elkaar te verbinden, met de 3D pen, bouw je als het ware de Eifeltoren in het klein na.

 

Naast deze activiteiten hebben we als extra de Beebot, waarbij de kinderen de eerste stapjes leren van het programmeren.

 

Inclusief:

gebruik FDM printer, 3D pen en Beebot, filament voor in printer & pen, suikerklontjes, lijmpistool, papier, stiften en dergelijke. 1 persoon die uitleg geeft over de activiteiten.

THEMA BEAUTY 6+                      vaste prijs  € 119,-

maximaal 8 deelnemers

 

Een workshop waarin je eigen ontworpen sieraden maakt.

 

Iedereen ontwerpt, 3D-print en pimpt zijn eigen 3Deetje tijdens deze workshop. Dit kan aan de hand van een thema of gewoon wat jij leuk vindt! We maken gebruik van de app Doodle 3D waarmee kinderlijk eenvoudig 3D kan worden getekend. Deze 3D objecten kan je toepassen als sleutelhanger, oorbellen, broche ...

Als je het wilt versier je je ontwerp met waxkoord, kraaltjes, veertjes, ...

 

Daarnaast kan met  de 3D pen ook nieuwe sieraden worden ontworpen door deze gelijk 3Dimensionaal te tekenen. Deze activitieit is voor 8 jaar of ouder.

 

Als alternatief voor de jongste hebben we het versieren van een zonneklep met 3D verf. Door de 3D verf met een warmtepistool te laten drogen bolt de verf op en krijg je een 3D effect.

 

Naast deze activiteiten hebben we als extra de Beebot, waarbij de kinderen de eerste stapjes leren van het programmeren.

 

Inclusief:

gebruik FDM printer, 3D pen en Beebot, filament voor in printer & pen, 3D verf, warmtepistool, lijmpistool, papier, stiften, waxkoord, kraaltjes, veertjes en dergelijke. 1 persoon die uitleg geeft over al de activiteiten.

THEMA PRODUCTEN 10+                                 vaste prijs  € 119,-

maximaal 6 deelnemers

 

Een workshop waarin een eierdop en eimuts wordt gemaakt. Leuk voor op de ontbijttafel bij feestdagen.

 

Met de 3D printer maak je een eigen eierdop. Je tekent eerst met de app Doodle 3D jouw nieuwe eierdop. Door verschillende stukjes filament te gebruiken tijdens het printen, ontstaat er een vrolijke eierdop voor de feestdagen.

 

Maak met een zelfgemaakte breimachine een vrolijke eiwarmer, die bij jouw dopje erbij past. Eerst ga je een breimachine in elkaar zetten met een stukje pvc-buis, paperclips en tape. Met deze machine kan je je eigen “eimuts” punniken. Om deze vrolijke eiwarmers af te maken hebben we ook wiebel ogen om op deze mutsjes te plakken.

Een keer iets anders doen met je verjaardag, vrijgezellendag, bedrijfsfeest of gewoon zomaar?  Doe samen met je vrienden en vriendinnen of collega‘s een 3D workshop van MMIS 3D bij jou thuis of bij jullie op het bedrijf! Leuke activiteiten met de 3D printer, 3D pen, 3D verf en de Beebot. Stel zelf je activiteiten samen  en maak van deze speciale dag, jouw dag!

 

Naast deze activiteiten hebben we als extra, de Beebot, waarbij de kinderen de eerste stapjes leren van het programmeren. De Beebot is kan bij meerdere thema‘s worden ingezet, zoals hiernaast waar de Beebot bezig is om eieren te zoeken.

 

Inclusief:

gebruik FDM printer en Beebot, filament voor in printer, wol, paperclips, pvc-buis, tape en dergelijke. 1 persoon die uitleg geeft over al de activiteiten.

Inschrijven of contact opnemen over workshops

Formulier verzenden... Er is een fout opgetreden in de server. Formulier ontvangen.